AutoEDU pirmauja tiekdama specializuotą automobilių mokymo įrangą automobilių pramonei. „AutoEDU“ portfelyje yra daugybė produktų, skirtų pagerinti pirmųjų asmenų saugumą ir efektyvumą dirbant su šiuolaikinėmis automobilių technologijomis. Žemiau yra keletas pagrindinių produktų, kuriuos AutoEDU siūlo šioje kategorijoje:


Toyota Prius III benzininis/elektrinis HYBRID ¾ mokomasis treniruoklis PMTPK05

Mokomasis treniruoklis PMTPK05 AutoEDU sukurtas Toyota Prius III benzininės/elektrinės HIBRIDINĖS transporto priemonės pagrindu, o jos aukštos įtampos akumuliatorius yra pagrindinis automobilio energijos šaltinis. Jis tarnauja kaip svarbi mokymo priemonė, specialiai sukurta su strateginiais pjūviais svarbiausiose kūno vietose, kad būtų pagerintas pirmojo reaguotojo mokymas. Ši konstrukcija leidžia skaidriai matyti aukštos įtampos kabelių išdėstymą automobilio kėbule, oro pagalvių montavimo taškus, dujotiekio iš bako link variklio skyrių ir kitos potencialiai pavojingos įrangos vietą elektrinėse ir hibridinėse transporto priemonėse. Taip pat demonstruojama stulpų konstrukcija ir tvirtiausios metalinės transporto priemonės kėbulo dalys, sėdynių konstrukcijos ir kitos komponentų konfigūracijos.



Aukštos įtampos baterijų mokomasis treniruoklis HYBBAT01

Kitas svarbus EV įrankis, skirtas pirmojo atsakiklio mokymui ir instruktažui, yra HYBBAT01 aukštos įtampos baterijos mokomasis treniruoklis. Jis yra gana panašus į EV bateriją, šiek tiek mažesnių matmenų ir žemesnės įtampos; tačiau veikimo principai tie patys. Lengvas dizainas leidžia neštis į klases į garažus ir į treniruočių laboratorijas. Ši mokymo įranga yra specialiai sukurta švietimo tikslams, demonstruojant ir paaiškinant tipinio 201,6 V hibridinio akumuliatoriaus funkcijas. Tai suteikia išsamų supratimą apie akumuliatoriaus konstrukciją ir pasisako už saugią darbo praktiką dirbant su aukštos įtampos sistemomis.



Aukštos įtampos šaltinio saugaus atjungimo mokomasis treniruoklis MSAE1020

Ši mokymo įranga yra gyvybiškai svarbi pirmiesiems gelbėtojams, susidūrusiems su elektrinėmis ir hibridinėmis transporto priemonėmis įvykio vietoje. MSAE1020 skirtas mokyti apie saugų aukštos įtampos šaltinių atjungimą, užtikrinant, kad avariniai darbuotojai galėtų greitai ir saugiai valdyti šių transporto priemonių maitinimo sistemas, kad sumažintų elektros smūgio ar kitų pavojų riziką.


Aukštos įtampos šaltinio saugaus atjungimo mokomasis treniruoklis MSAE1019

Panašiai kaip MSAE1020, MSAE1019 modelis yra mokomoji priemonė pirmiesiems gelbėtojams, daugiausia dėmesio skiriant transporto priemonių aukštos įtampos sistemų atjungimui ir izoliavimui. Jis sukurtas siekiant suteikti praktinės patirties, paruošiant gelbėtojus tikroms situacijoms, kai tokios žinios gali išgelbėti gyvybę.


CAR AIRBAG SRS demonstracinis Mokomasis treneris MSAIRB01

Šis treniruoklis yra mokomoji priemonė, skirta AIRBAG SRS veikimo demonstravimui. Oro pagalvės išsiplėtimas parodomas naudojant suspaustą orą.


Apsauginis įrankių rinkinys, skirtas darbui su aukštos įtampos transporto priemonėmis AEHVS01

Įrankių rinkinį sudaro: Izoliuotos pirštinės: Pagamintos iš nelaidžios gumos, šios pirštinės apsaugo nuo elektros smūgių sąveikaujant su įtampingosiomis grandinėmis arba elektros aparatais. Apsauginiai akiniai: apsaugo akis nuo galimų pavojų, pvz., šiukšlių ar metalo taškymosi, dažnai naudojami kartu su kitomis apsauginėmis priemonėmis, pvz., izoliuotomis pirštinėmis. Įtampos testeris: skaitmeninis prietaisas, naudojamas patikrinti, ar laiduose ar įrenginiuose yra įtampa, ir yra pagrindinis darbo vietos saugai aplink elektros įrenginius užtikrnti. Plastikinių barjerų rinkinys: susideda iš keturių atskirai stovinčių stulpų ir grandinių, idealiai tinkančių nukreipti minią arba atskirti pavojingas zonas. EV įspėjamieji ženklai: dvipusiai ir tripusiai ženklai, nurodantys su aukštos įtampos transporto priemonėmis susijusią riziką, įspėjantys darbuotojus ir klientus apie galimus pavojus. Multimetras: universalus matavimo įrankis, galintis įvertinti įvairius elektrinius parametrus, tokius kaip įtampa, varža ir srovė, atliekantis voltmetro, omometro ir ampermetro funkcijas.